Van Bennekom naar Lumbini
maandag 01 januari 2018

Over een week gaat het gebeuren. Ik ga naar Lumbini in Nepal om daar 60 dagen stil te zijn en te mediteren. Het idee ontstond anderhalf jaar geleden. Tijdens de training persoonlijk leiderschap van Hermonde.

Lees meer
Vipassana
zaterdag 13 augustus 2016

“PANG!”, is wat ik naast me hoor als ik in de auto voor een open brug sta te wachten. Ik kijk naast me en zie dat het zijraam in duizend stukjes gebrokkeld is. “Ok, dat is vervelend”, denk ik. Eenmaal uitgestapt en omgelopen denk ik, “Ja. Die is echt kapot”. Een aantal mogelijkheden schieten door me heen, “Auto op het fietspad zetten” of “Beter toch maar doorrijden en een rustige plek vinden”. Ik stap weer in, en als de brug dicht is zie ik een brasserie even verderop. Ik parkeer daar de auto en merk dan pas op hoe kalm ik er eigenlijk onder ben. Ik besluit die kalmte te vieren door bij de brasserie een kopje thee te drinken. En ach, geef de lunchkaart ook gelijk maar.

Lees meer
Frituurolierace met Al Gorado & zero transmissions
zaterdag 15 mei 2010

“Yo Arjen, heb je tijd zo rond hemelvaart? Ik heb een leuk projectje...” “Ja VET! Wat gaan we doen dan?” “We gaan met een bus op frituurolie naar Rome rijden! We moeten alleen nog even een band regelen...” “Oh, nog vetter. Ik weet nog wel een paar mensen...”

Lees meer
Appelboom
zaterdag 03 december 2016

Houtsnijden... Ok, daar kun je best wel wat van vinden. Ik word er in ieder geval best wel blij van. Dit is mijn eerste houtsnijwerk.

Lees meer
HipHopKloon
woensdag 31 oktober 2012

HipHopKloon was een Nederlandstalige hiphop band met FlowJo, Dhink en SoDimitriOp! HipHopKloon gaf energieke live hip-hop met raps, spreuken en gedichten van SoDimitriOp!.

Lees meer