image

Projecten die ik uitgevoerd heb voor verschillende organisaties

Software voor restaurateurs
2017 - Formitable
Met veel plezier werk ik mee aan het Formitable platform; 'cutting-edge' software voor restaurants.
 

.net core, Azure

Coachingstraject
2017 - Aneto
Organisatiebreed coachingtraject waarin gewerkt wordt naar zelfstandig werkende professionals. Ik ben een van de coaches. Het traject wordt uitgevoerd onder begeleiding van Hermonde.
 

Coach

Ontwikkelen van een S2S hub voor de advocatuur
2016-2017 - Aneto
Koppeling om beveiligd data te versturen tussen partijen. De beveiliging en betrouwbaarheid zijn zeer belangrijk in deze koppeling.

Lead Developer en architect
.Net, WCF

Teamleider voor online ticket systeem
2016-2017 - Aneto

Shake the counter verzorgd ticketing voor evenementen en parken zoals Avifauna. Wij ontwikkelen en onderhouden de systemen die hiermee gemoeid zijn. Ik heb leiding gegeven aan een team van vijf ontwikkelaars

Teamleider

Intern kwaliteit verbeteringstraject
2015-2017 - Aneto
Om te komen tot hogere kwaliteit van de dienstverlening zijn gesprekken gevoerd met alle teamleden en zijn er afspraken gemaakt. Daarnaast zijn de processen onder de loep genomen, verbeterd en in kaart gebracht.
 

Coach

Mobiele applicatie voor de bouw
2015-2016 - Aneto

Mobiele app en website voor het registreren van meldingen en afwijkingen op projecten in de bouw.

Lead developer
Xamarin

Performance optimalisatie: onderzoek en uitvoer
2013-2014 - Aneto

Performance verbeteringen op de CALReports applicatie. Deze applicatie voorziet in het printen van pakbonnen, e-mailen van leverbevestigingen en genereren van rapportages m.b.v. Crystal reports. Er is een performanceverbetering van 250% gerealiseerd.

Lead developer, onderzoek
.Net, Crystal reports

Online technisch tekenen pakket
2014-2016 - Aneto

TEC-CAD College is een opleidingsinstituut op het gebied van technisch tekenen. BCAD is onderdeel van het lespakket. Deze applicatie is ontwikkeld ter vervanging van een bestaande standalone applicatie en maakt deel uit van een lespakket.

Ontwikkelaar
.Net, Typescript

Cliënt database voor de organisatie STIL
2013-2014 - Prive

Vrijwillig project. Functioneel ontwerp en ontwikkeling van een web-based cliënt administratie systeem. De organisatie geeft sociale, medische en juridische hulp aan vluchtelingen zonder verblijfsvergunning binnen Nederland. Het systeem heeft voor een enorme efficienteverhoging geleid doordat alle administratie in tientallen mappen nu digitaal en doorzoekbaar is.

Ontwerp, ontwikkeling
.Net, LINQ, bootstrap

Portal voor een pakketdienst
2013 - 2R

Een online portal voor de klanten van de pakketdienst om pakketjes te boeken, importeren en beheren.  Samen met de klant heb ik de visie omgezet naar requirements en ontwerpen.

Project management, ontwerp, ontwikkeling.
.Net

Mobiele apps voor evenementen
2012-2013 - 2R

Project management en kwaliteitsbewaking voor mobiele apps (iPhone, Android, web) voor de in-house evenementen van de RAI zoals de Huishoudbeurs en HISWA.

Project management
Phonegap

Kleding order systeem in Sharepoint 2010
2010-2012 - 2R

Ontwikkeling van een oplossing voor kledingproducenten. De business workflows geïmplementeerd in Sharepoint 2010 m.b.v. een Business Data Catalog. Het systeem omvat o.a. ordermanagement, planning en voorraadbeheer van stoffen en fournituren.

Ontwikkeling
.Net, MSSQL, LINQ, Sharepoint

Oplossingen voor business workflows bouwsector
2006-2011 - 2R

Web applicatie voor de bouwsector voor: Afwijkingen- en meerwerkregistratie, project budgettering en KAM registratie. De wensen en bestaande processen van de klant omgezet naar ontwerpen en oplossingen.

Project management, ontwerp, ontwikkeling.
.Net, A/D, MSSQL, LINQ, MS Reports

Telefoonboek en kosten administratie systeem
2008-2009 - 2R

Voor een gefuseerd bedrijf hebben wij een telefoonboek en kosten administratie system ontwikkeld. De data van verschillende bronnen (mobiele telefoon aanbieders, intranet, twee vaste telefooncentrales) moest geconsolideerd worden.

Project management, ontwerp, ontwikkeling.
.Net 3.5, MSSQL, LINQ

Online evenement registratie systeem
2006, 2011 - 2R

Online registratie systeem voor beurzen en congressen. Registratie van meerdere evenementen met online betaalsystemen (Bibit, Ogone). Backend om de registraties te kunnen beheren. Gebouwd in 2006 en in 2011 opnieuw ontwikkeld.

Project management, ontwikkeling.
.Net, MSSQL, LINQ

Content management en mailing systeem
2004-2006 - 2R

Ontwerp en ontwikkeling van een CMS met mailing systeem voor websites in het MKB segment. Gebruikt als basis voor websites van klanten van 2005 - 2012.

Ontwerp, ontwikkeling.
.Net ,MySQL, XML/XSLT